jezikovne počitnice

Veliko JEZIKOVNEGA ZNANJA skozi veliko GIBANJA in ZABAVE!

Ker so poletne počitnice čas za zabavo, so tudi poletni tečaji angleščine osnovani na način, da se bo vaš otrok učil jezika na sproščen zabaven način in se hkrati rekreiral.

Letos smo zato v sodelovanju s Športnim društvom GIB organizirali edinstvene jezikovne počitnice!

Najmlajši otroci bodo na jezikovnih počitnicah jezik spoznavali skozi igro, petje, ples, gibanje, zgodbe in najrazličnejše delavnice. Na ta način bodo stopili v stik s tujim jezikom na prijeten in sproščen način. Tudi pri starejših otrocih jezikovne počitnice vključujejo enake aktivnosti vendar prilagojene otrokovi starosti.

Tečaje izvajajo izkušeni učitelji. Povdarek dajejo komunikaciji, kar otroke najbolj pritegne. Spodbujajo jih k stalnemu sodelovanju in govorjenju v ciljnem jeziku. Otroci se bodo tako učili tuj jezik prek pogovora in v prijetnem druženju z vrstniki.

poučne jezikovne počitnice

Tečaji so namenjen tako otrokom, ki se z jezikom srečujejo prvič, kot tistim otrokom, ki so se z jezikom že srečali.

KAJ?

Jezikovne počitnice vključujejo počitniško varstvo in šolo angleškega jezika ter gibalne urice hkrati.

ZA KOGA?

Za otroke od 5. do 12. leta starosti.

Otroci bodo razporejeni v 2 ločeni skupini:

– otroci od 5. – 8. leta

– otroci od 9. – 12. leta

KJE?

V prostorih GIB Ljubljana Šiška, Drenikova 32, 1000 Ljubljana:

KDAJ?

V času poletnih počitnic. Možni termini:

Prvi termin 26. – 30. 6. 2023

Drugi termin 3. – 7. 7. 2023

Tretji termin 10. – 14. 7. 2023

Četrti termin 17. – 21. 7. 2023

Peti termin 24. – 28. 7. 2023

Šesti termin 31. 7 – 4.8. 2023

Sedmi termin 7. – 11. 8. 2023

Osmi termin 14. 8. – 18. 8. 2023

Deveti termin 21. – 25. 8. 2023

Deseti termin 28. – 31. 8. 2023

JEZIKOVNE POČITNICE – CENA:

– 249,00 € / termin / otroka. *Termin 8 ter 10 = cena 210€/otroka

**V ceno je vključeno: 169 € za gibalne urice + 80 € za tečaj angleščine

– DODATNI 10% popust za vsakega naslednjega družinskega člana.

– DODATNI 10% popust za člana ŠD GIB.

– Popusti za več izbranih terminov – en izbrani termin redna cena, drugi izbrani termin 10% popust, tretji izbrani termin 20% popust, vsak četrti termin brezplačno (*popusti veljajo ob naročilu več terminov naenkrat).

Popusti se med sabo ne seštevajo!

PREDVIDEN URNIK:

7:30 – 8:30: sprejem, varstvo in zajtrk

8:30 – 12:00: različne športne aktivnosti v kar 9 specializiranih dvoranah, kjer spoznavamo in preizkušamo različne športne discipline!

12:00 – 13:00: odmor za kosilo

13:00 – 15:15: jezikovne urice angleščine (3 učne ure na dan)

15:15 – 16:00: malica in odhod

Rezervirajte mesto svojemu otroku na nepozabnih športno-jezikovnih počitnicah!

Kaj je dobro vedeti?

Jezikovne počitnice za otroke potekajo pod vodstvom usposobljenih učiteljev, ki skrbijo tako za izobraževalni proces, kot za varstvo otrok.

Povdarek dajejo komunikaciji, kar otroke najbolj pritegne. Spodbujajo jih k stalnemu sodelovanju pri različnih delavnicah in govorjenju v ciljnem jeziku. Otroci se bodo tako učili tuj jezik prek pogovora in v prijetnem druženju z vrstniki.

Naši strokovni učitelji uporabljajo sodobne in prilagojene učne metode, ki so namenjene individualnim potrebam in ciljem otrok.

Učenje angleščine za otroke vodijo učitelji, ki so strokovno usposobljeni in imajo izkušnje s poučevanjem tujih jezikov najmlajših. Z njihovo pomočjo bodo vaši otroci lahko hitreje napredovali in izboljšali svoje znanje jezika ali se z njim spoznali na prijeten način.

V naši jezikovni šoli poteka učenje angleščine za naše najmlajše tečajnike po v naprej natančno določenem programu. Najmlajši otroci jezik spoznavajo skozi igro, petje, ples, gibanje, zgodbe in najrazličnejše delavnice. Na ta način stopijo v stik s tujim jezikom na prijeten in sproščen način. Tudi pri starejših otrocih jezikovni tečaj angleščine vključuje enake aktivnosti vendar prilagojene otrokovi starosti. Ni pomembno ali se z jezikom srečujete prvič ali pa ste se z jezikom že srečali, jezikovne počitnice za otroke so namenjene vsem. Vaši otroci se bodo skozi zabavne vsebine spoznavali z angleščino v popoldanskem času, 3 učne ure vsak dan, od ponedeljka do petka, v prostorih GIB-a, na Drenikovi ulici 3, Ljubljana-Šiška.

Jezikovni inštitut Didaktum ponuja številne ugodnosti. V kolikor na naše tečaje v okviru jezikovnih počitnic vpišete dva ali več otrok, vam nudimo DODATNI 10% popust za vsakega naslednjega družinskega člana.

Jezikovne počitnice omogočajo tudi popust za več izbranih terminov – en izbrani termin redna cena, drugi izbrani termin 10% popust, tretji izbrani termin 20% popust, vsak četrti termin BREZPLAČNO! (*popusti veljajo ob naročilu več terminov naenkrat; **popusti se med sabo ne seštevajo).

Učenje angleščine v okviru počitniškega varstva za otroke poteka pod vodstvom usposobljenih učiteljev, ki ne skrbijo zgolj za varstvo otrok, temveč tudi za ustrezen izobraževalni proces.

Zelo je pomembno, da se otroci že zgodaj srečajo s tujim jezikom, ga spoznavajo v sproščenem okolju in se ga učijo skozi igro, ples, pravljice in obilico zabave. Investicija v jezikovno znanje, je investicija za celo ževljenje!

Znanje tujih jezikov je v današnjem svetu postalo nuja in ne več samo prednost. Na Jezikovnem inštitutu Didaktum bomo poskrbeli, da se bodo vaši otroci ob učenju angleščine tudi zelo zabavali!

Dandanes je znanje tujih jezikov ena izmed najpomembnejših veščin tako pri iskanju zaposlitve, kot tudi za življenje samo. V sodobnem svetu je angleščina najbolj razširjeni svetovni jezik in je zato izredno pomembna. Zato je pomembno, da se jezik otrokom približa že v zgodnjih letih, na sproščen in igriv način, da ga bodo vzljubili za celo življenje.

Glede na to, da so otroci najbolj dojemljivi za učenje tujih jezikov med 3. in 9. letom starosti je priporočljivo, da so s tujimi jeziki čim več v stiku. Jezikovne počitnice so odlična priložnost, da investirate v znanje angleščine vašega otroka, ki bo skozi igro in šport spoznaval in izpopolnjeval svoje znanje jezika.

Oddajte povpraševanje

ŠPORTNO-JEZIKOVNE POČITNICE 2023
(vsa polja razen opomb so obvezna)