učenje angleščine za otroke

UČENJE ANGLEŠČINE ZA OTROKE SKOZI IGRO, PLES, PRAVLJICE IN OBILICO ZABAVE!

Dandanes je znanje tujih jezikov ena izmed najpomembnejših veščin tako pri iskanju zaposlitve, kot tudi za življenje samo. V sodobnem svetu je angleščina najbolj razširjeni svetovni jezik in je zato izredno pomembna. Zato je zelo pomembno, da se otroci že zgodaj srečajo z jezikom, ga spoznavajo v sproščenem okolju in se ga učijo skozi igro, ples, pravljice in obilico zabave!

Znanje tujih jezikov je tako postalo nuja in ne več samo prednost, na Jezikovnem inštitutu Didaktum pa bomo poskrbeli, da se bdo vaši otroci ob učenju angleščine tudi zelo zabavali!

Glede na to, da so otroci najbolj dojemljivi za učenje tujih jezikov med 3. in 9. letom starosti je priporočljivo, da so s tujimi jeziki čim več v stiku. Na Jezikovnem inštitutu vam ponujamo možnost, da investirate v znanje angleščine vašega otroka, ki skozi igro in šport spoznava in izpopolnjuje svoje znanje jezika. Naj bodo popoldanske aktivnosti vašega otroka zabavne in koristne hkrati!

Skupinski tečaji angleščine
Individualni tečaji – 21 jezikov
Jezikovne počitnice za otroke

UČENJE ANGLEŠČINE ZA OTROKE

V naši jezikovni šoli poteka učenje angleščine za naše najmlajše tečajnike po v naprej natančno določenem programu. Najmlajši otroci jezik spoznavajo skozi igro, petje, ples, gibanje, zgodbe in najrazličnejše delavnice. Na ta način stopijo v stik s tujim jezikom na prijeten in sproščen način. Tudi pri starejših otrocih jezikovni tečaj angleščine vključuje enake aktivnosti vendar prilagojene otrokovi starosti.

Tečaje izvajajo usposobljeni učitelji, ki imajo bogate izkušnje s poučevanjem otrok vseh starostnih skupin. Povdarek dajejo komunikaciji, kar otroke najbolj pritegne. Spodbujajo jih k stalnemu sodelovanju in govorjenju v ciljnem jeziku. Učenje angleeščine za otroke tako poteka preko pogovora in v prijetnem druženju z vrstniki.

Tečaji so namenjen tako otrokom, ki se z jezikom srečujejo prvič, kot tistim otrokom, ki so se z jezikom že srečali.

CENIK

478,80
  • 5% popust za plačilo v enkratnem znesku
  • *Dodaten 5% popust za vpis do 31.8.2023!
  • **Dodaten 5% popust za vpis vsakega naslednjega otroka
  • ali 72 € na mesec
  • TRAJANJE
  • 56 učnih ur – od septembra do junija
  • IZVEDBA
  • 1X NA TEDEN PO 2 UČNI URI
  • LOKACIJA
  • Ljubljana

URNIK:

5-6 LET

Ob SREDAH 16:20 – 17:50; pričetek 27.9.2023

Ob PETKIH 17:00 – 18:30; pričetek 29.9.2023

7-8 LET

Ob SREDAH 17:00 – 18:30; pričetek 27.9.2023

Ob PETKIH 16:20 – 17:50; pričetek 29.9.2023

9-10 LET

Ob TORKIH 16:20 – 17:50; pričetek 26.9.2023

Ob PETKIH 17:30 – 19:00; pričetek 29.9.2023

11-12 LET

Ob TORKIH 17:00 – 18:30; pričetek 26.9.2023

Ob PETKIH 18:00 – 19:30; pričetek 29.9.2023

13-14 LET

Ob SREDAH 17:50 – 19:20; pričetek 27.9.2023

Ob PETKIH 16:30 – 18:00; pričetek 29.9.2023

Veliko JEZIKOVNEGA ZNANJA skozi veliko ZABAVE!

Naj tudi vaš otrok spoznava in utrjuje tuj jezik v sproščenem okolju na zabaven način.

 Učenje angleščine za otroke lahko potekajo v skupini ali individualno. Skupinski tečaji so namenjeni vsem, ki si želijo učiti jezika na dinamičen in zabaven način, so pa tudi cenovno najbolj ugodna oblika učenja. Tečaji potekajo v manjših skupinah (največ 10 otrok), kar omogoča poglobljeno delo in hiter napredek. *Vsi otroci znotraj ene skupine so predvidoma enake starosti.

V kolikor si želite, da vaš otrok kar najhitreje usvoji določen jezik, potem je individualno učenje za vašega otroka prava izbira!

Pri individualnih tečajih učitelj urnik, program in intenzivnost učenja maksimalno prilagodi vsakemu otroku osebno. Tako individualni tečaji omogočajo najhitrejše doseganje ciljev in napredovanje na višje stopnje. Individualne tečaje izvajamo po celotni Sloveniji, na vam odgovarjajoči lokaciji – pri vas doma ali pa preko spleta. Za individualno učenje vašega otroka ponujamo kar 21 jezikov!

Naj bodo popoldnevi vašega otroka rezervirani za druženje z novimi prijatelji in učenje jezikov v sproščenem in prijetnem okolju!

Kaj je dobro vedeti?

Učenje angleščine za otroke na zabaven in poučen način v SKUPINI ali INDIVIDUALNO.

Za otroke od 5. do 14. leta starosti. Učenje angleščine za otroke je namenjeno tako otrokom, ki se z jezikom srečujejo prvič, kot tistim otrokom, ki so se z jezikom že srečali in bi želeli svoje znanje še poglobiti in nadgraditi. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost.

Učenje angleščine za otroke poteka na naši lokaciji, na Valjhunovi ulici 11, Ljubljana-Bežigrad (za Gospodarskim razstaviščem).

Učenje angleščine za otroke poteka 1x tedensko po 2 učni uri na srečanje, od septembra do junija, v skupnem obsegu 64 učnih ur oziroma 32 srečanj.

Naša jezikovna šola ponuja fleksibilne urnike in prilagodljive tečaje našim najmlajšim tečajnikom. Poleg tega pa naši usposobljeni učitelji ponujajo prijetno in zabavno učno okolje, ki bo prispevalo k hitremu napredku v znanju jezika vašega otroka.

učenje angleščine

Učenje angleščine za otroke poteka pod vodstvom usposobljenih učiteljev, ki skrbijo tako za izobraževalni proces, kot za varstvo otrok.

Povdarek dajejo komunikaciji, kar otroke najbolj pritegne. Spodbujajo jih k stalnemu sodelovanju pri različnih delavnicah in govorjenju v ciljnem jeziku. Otroci se bodo tako učili tuj jezik prek pogovora in v prijetnem druženju z vrstniki.

Naši strokovni učitelji uporabljajo sodobne in prilagojene učne metode, ki so namenjene individualnim potrebam in ciljem otrok.

Učenje angleščine za otroke vodijo učitelji, ki so strokovno usposobljeni in imajo izkušnje s poučevanjem tujih jezikov najmlajših. Z njihovo pomočjo bodo vaši otroci lahko hitreje napredovali in izboljšali svoje znanje jezika ali se z njim spoznali na prijeten način.

Oddajte vaše povpraševanje

Pripravili vam bomo ugodno ponudbo