Tečaj poslovne angleščine

Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum nudimo poslovno naravnane jezikovne tečaje angleščine s programi, ki so popolnoma prilagojeni vsakemu podjetju.

Tečaj poslovne angleščine omogoča vašim zaposlenim lažje komuniciranje s tujimi partnerji ali sodelavci iz tujine, saj je za uspešno sklepanje poslov pomembno, da poslovne partnerje že na začetku nagovorite v njihovem jeziku.

Zakaj se odločiti za jezikovni tečaj?

  • Raziskave delovne učinkovitosti kažejo, da se v analitičnem razmišljanju in inovativnemu reševanju problemov na delovnem mestu bolje izkažejo tisti, ki govorijo enega ali več tujih jezikov.
  • Zato je lahko dobra motivacija za zaposlene dodatno jezikovno izobraževanje. S tem zaposlenim omogočite več znanja in zaupanja vase, večjo delovno učinkovitost in boljše sodelovanje s strankami in sodelavci iz tujine.
  • Zmanjšate strošek prevajanja ter izkažete spoštovanje s poznavanjem kulture in znanjem tujega jezika, kar povečuje ugled podjetja.
  • Tudi pri iskanju nove zaposlitve in poslovnih priložnosti, še posebej pri sklepanju novih poslov v tujini, je poslovna komunikacija izredno pomembna.
  • Veliko prednost imajo podjetja, katerih zaposleni imajo znanje tujega jezika, saj lahko s pravilnim komuniciranjem naredijo velik vtis na poslovne partnerje, ter učinkovito gradijo zaupanje v poslovnih odnosih.

Kako blesteti v poslovni komunikaciji z angleško govorečimi partnerji?

  • Poslovna angleščina je nujno potrebna za tekoče sporazumevanje s poslovnimi partnerji in bolj samozavesten nastop.
  • Tečaj poslovne angleščine vključuje prilagojeni program željam in potrebam vsakega podjetja posebej in temelji na poslovni konverzaciji za lažjo komunikacijo v poslovnem svetu.
  • Že v nekaj urah vas opremimo z jezikovnim znanjem, ki ga boste s pridom uporabili na naslednjem sestanku ali med pisanjem elektronskega sporočila!
  • Tečaj poslovne angleščine vašim zaposlenim omogoči več znanja in zaupanja vase, večjo delovno učinkovitost in boljše sodelovanje s strankami iz tujine.

Konkurenca na globalnem trgu je izredno velika, zato je poslovna angleščina v poslovnem svetu zaželena, če ne celo nujna.
Ne zamudite priložnosti, da nadgradite svoje jezikovne spretnosti in si zagotovite uspešno poslovno prihodnost!

V svetu mednarodnega poslovanja je potreba po jezikovnemu izobraževanju zaposlenih in večjezičnem kadru vse večja, saj se lahko zaposleni kaj hitro znajdejo v neprijetni situaciji zaradi slabega znanja tujih jezikov.

Pri nas bomo poskrbeli, da vam bo učenje angleščine prijetno, saj vas ne bomo zasipali s slovničnimi pravili. Na naših poslovnih tečajih namreč dajemo prednost poslovni komunikaciji. Pravilno komuniciranje je ključno, saj lahko tako naredimo velik vtis na naše poslovne partnerje in učinkovito gradimo zaupanje v poslovnih odnosih. Tečaj poslovne angleščine vas oplemeniti s komunikacijskimi spretnostmi. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo možno rešitev za izobraževanje vašega kadra!

Že v nekaj urah boste opremljeni z jezikovnim znanjem, ki vam bo olajšal komunikacijo na naslednjem sestanku ali pri pisanju naslednjega elektronskega sporočila. Naši jezikovni tečaji vam omogočajo napredovanje na višje stopnje v najkrajšem možnem času!

Znanje tujih jezikov ima veliko prednosti, ena izmed najbolj pomembnih pa je, da s pravilnim komuniciranjem lahko naredimo velik vtis na naše poslovne partnerje, ter učinkovito gradimo zaupanje v poslovnih odnosih.

Tečaj poslovne angleščine je prilagojen poslovnim potrebam, zato se boste učili le tistega, kar je za vas in vaše podjetje najbolj koristno in relevantno. Imeli boste priložnost, da se učite z učitelji, ki imajo večletne izkušnje z učenjem poslovne angleščine.

Poslovna angleščina se izvaja v skupinah, dvojicah ali individualno. Kontaktirajte nas in bomo skupaj našli najboljšo rešitev za vaše podjetje!

 

Tečaj poslovne angleščine je navdušil enega izmed naših tečajnikov. Ta je povedal:

“Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum sem dobil znanje, ki ga potrebujem pri svojem delu. Zares so se potrudili in prilagodili program mojemu podjetju, hkrati pa so zelo fleksibilni, kar se tiče terminske izvedbe. Toplo priporočam vsem podjetnikom.”

Tipi tečajev

Modul vključuje podrobno obravnavo slovnice, splošnega besedišča, bralno in slušno razumevanje, pisno in ustno sporočanje ter vadenje splošne konverzacije. Ko vas bo naslednjič nekdo vprašal za pot ali vas prosil, da mu priporočite restavracijo v bližini, boste nastopili samozavestno in brez zadržkov!

Modul vključuje obravnavo poslovnega jezika. Program je prilagojen željam in potrebam vsakega podjetja posebej in temelji na vadenju poslovne konverzacije za lažjo komunikacijo v poslovnem svetu. Že v nekaj urah vas opremimo z jezikovnim znanjem, ki ga boste s pridom uporabili na naslednjem sestanku ali med pisanjem elektronskega sporočila!

Prilagojeni programi za direktorje, prodajnike, zaposlene v turizmu, bančnike, finančnike, poslovne sekretarje, pravnike, tehnologe in za druga področja.

Naši jezikovni trenerji vaše zaposlene ustrezno pripravijo na želeni izpit in pridobitev mednarodno priznanih certifikatov Cambridge in Goethe. Izpiti imajo neomejeno dobo veljavnosti in bodo ena skrb manj ob selitvi v tujino ali študijski izmenjavi.

Smo v koraku z najnovejšimi smernicami in zagotavljamo, da vas naš tečaj poslovne angleščine ne bo dolgočasil, še pred koncem ure pa se boste že veselili naslednjega srečanja.

Dandanes je popolnoma samoumevno in skoraj nujno, da imajo zaposleni v podjetju znanje vsaj enega tujega jezika. V poslovnem svetu se večinoma uporablja poslovna angleščina, zato je obvladanje tega jezika izrednega pomena.

To podjetjem omogoča še uspešnejše sodelovanje s tujimi poslovnimi partnerji. Zato se je veliko podjetij pričelo zavedati, da je potrebno slediti potrebam svetovnih trgov, in se odločajo svojim zaposlenim zagotoviti znanje tujih jezikov.

 

Tečaj poslovne angleščine vam bo omogočil:

– Izboljšali boste svoje poslovno komuniciranje v angleščini.

– Spoznali boste specifično poslovno angleško terminologijo.

– Pridobili praktična znanja in veščine.

– Vaša poslovna angleščina bo tekla bolj gladko, vi pa boste krepili vašo samozavest.

– Naučili se boste pravilnega pisanja e-sporočil, pogovorov po telefonu, strokovnega besedišča, itd.

 

Ne glede na to, ali se želite poslovno povezati s tujino ali napredovati v svojem podjetju, je tečaj poslovne angleščine odlična priložnost za izboljšanje vaših jezikovnih sposobnosti. Začnite z izpopolnjevanjem znanja poslovne angleščine in izboljšajte svoj posel že letos.

Nadgradnja jezikovnega znanja vaše ekipe, vam bo zagotovila pomembno prednost pri nadaljnjem razvoju poslovanja!

MNENJA NAŠIH UDELEŽENCEV

Z Jezikovnim inštitutom splošno znanje jezika nadgrajujem s programom poslovne nemščine s poudarkom na konverzaciji in bogatenjem poslovne terminologije.

Način poučevanja, strokovnost, prilagodljivost, odgovornost in predvsem odnos, Didaktum diferencirajo in s tem zagotavljajo nenadomestljivo izkušnjo.

Vsakokrat zabavno, še bolj pa učinkovito. Priporočam zelo!

mag. Dejan Sejdič, Sales Director, JOSEF MANNER d.o.o.

Zelo sem zadovoljna s tečajem poslovne nemščine. Najbolj mi je všeč prilagodljivost učiteljice in poudarek na komunikaciji, kar pri svojem delu najbolj potrebujem.

Urška, Gingerorange prehranska dopolnila

Zelo sem zadovoljna, da ste mi dodelili tako super učiteljico, ki je zelo zanimiva in razgledana. Danes imava spet tečaj in se ga že prav veselim. Pohvale:)!

Tjaša

Z Jezikovnim inštitutom Didaktum in direktorico Veroniko sodelujemo že od samega začetka. Predvsem sta nas navdušili odzivnost in kakovost opravljene storitve. Vedno najdejo rešitve za vse naše želje in potrebe. Zelo, zelo priporočamo!

Tina, STELE TRANS D.O.O.

Zelo raznolik in učinkovit način učenja. Svež pristop v učenju jezikov. Super! Priporočam vsakemu željnemu novega jezikovnega znanja.

I highly recommend as the team are all very professional, accommodating and friendly.

Rachel

Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum sem dobil znanje, ki ga potrebujem pri svojem delu. Zares so se potrudili in prilagodili program mojemu podjetju, hkrati pa so zelo fleksibilni, kar se tiče terminske izvedbe. Toplo priporočam vsem podjetnikom.

Aljaž

Oddajte povpraševanje

Jezikovni tečaji za podjetja