Jezikovni inštitut Didaktum

Strast do jezikovnega izobraževanja in navdušenje za prenašanje znanja je vodilo naše ekipe, s katerim želimo udeležencem na naših jezikovnih tečajih ponuditi edinstveno izkušnjo učenja tujega jezika, ki temelji na inovativnem in izkustvenem konceptu izobraževanja. Pri podajanju znanja sledimo motu združiti prijetno s koristnim in zagotavljamo vam, da se na naših tečajih ne boste dolgočasili ter da srečanja ne bodo mukotrpna.

Naši usposobljeni učitelji z dolgoletno prakso v poučevanju skrbijo za nenehno motivacijo vsakega posameznika in učenje naredijo enostavno. Prepričani smo, da boste na naše ure prihajali z veseljem. Na naših tečajih namreč ne gre za suhoparno podajanje slovnice in učenja pravil, temveč za učenje na zabaven, sproščen in ustvarjalen način – s spodbujanjem motivacije udeležencev, motivacija pa je pri učenju tujega jezika izrednega pomena, saj bistveno vpliva na učne dosežke.

Naša želja je povečati samozavest naših tečajnikov, da premagajo strah pred napakami in svobodneje izražajo svoje misli, razvijati pozitivno samopodobo tečajnikov za pozitiven odnos do lastnih sposobnosti in spodbuditi radovednost in motivacijo za učenje jezika.

Pridružite se nam; veselimo se skupnega učenja z vami!

Veronika Zajc
Veronika ZajcDirektorica in soustanoviteljica
Njena strast do jezikov se je pokazala že v mladih letih. S šestimi leti se je namreč začela učiti italijanski jezik, kateri jo spremlja celo življenje. Poleg tega, da je kar nekaj let preživela v Italiji, je italijanščino tudi študirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani, poleg sociologije.

Je strokovnjakinja na področju organizacije jezikovnih izobraževanj v podjetjih.
Z organizacijo tečajev se ukvarja že vrsto let. Njen cilj je strankam ponuditi pozitivno izkušnjo z učenjem jezikov in jim ponuditi tečaje, s katerimi bodo pridobili točno tista znanja, ki jih potrebujejo v vsakdanjem živjenju ali v službi.

Je tudi mamica malemu Marku, na katerega je zelo ponosna. Ponosna pa je tudi na svojo ekipo učiteljev, ki skrbijo, da učenje poteka na zabaven, sproščen, ustvarjalen način in spodbujajo motivacijo tečajnikov pri učenju tujih jezikov.

Luka Ambrož
Luka AmbrožSoustanovitelj
Luka je po izobrazbi ekonomist po srcu pa športnik. Četudi tuji jeziki niso njegova vrlina, pa so njegove izkušnje z delom z ljudmi, prodajo in marketingom, izrednega pomena. Ekipi Jezikovnega inštituta Didaktum so zato njegovi nasveti in pomoč zlata vredni.

Njegov hobi je košarka. S tem športom se je srečal že kot otrok. Leta 2006 je z ekipo U20 osvojil tretje mesto na Evropskem prvenstvu v Turčiji, na kar je, poleg svoje družine, najbolj ponosen.

Magda Korbar Koren
Magda Korbar KorenVodja germanistov
Magda je naravna govorka nemškega jezika, strokovnjakinja za poučevanje poslovne nemščine višjih kadrov v različnih podjetjih in ekspert za pripravo na izpite za pridobitev certifikata Goethe-instituta.

Njena posebnost je združevanje pozitivne energije in toplih odnosov s trdim delom. Magda je namreč izredno zahtevna učiteljica. Sama sebi pravi, malo za šalo, malo za res, da je v učilnici ‘diktator’ ?. Od tečajnikov ogromno zahteva, domače naloge jim ne uidejo in konstantno jih sili h komunikaciji v nemščini. Vendar so kljub temu, njene skupine polne in tečajniki se z veseljem vračajo na njene tečaje. To pa zato, ker se Magda potrudi, da vsak odnese od njenega tečaja kar največ znanja.

Poleg tega pa je Magda ‘veteranka’ pri poučevanju poslovne nemščine na vseh nivojih. Magda namreč že 20 let poučuje nemščino številne zdravnike, diplomate, zaposlene na ministrstvih in na številnih podjetjih, in sicer najvišji kader. Poučuje namreč predvsem direktorje. Prav zaradi tega je Magda tako unikatna, saj ima obilico znanja iz najrazličnejših področji poslovne nemščine.

Lea Podkrajšek
Lea PodkrajšekVodja anglistov
Lea je po izobrazbi učiteljica angleškega jezika in ima dolgoletne izkušnje s poučevanjem angleščine tako na številnih podjetjih kot tudi z vodenjem splošnih tečajev ter pripravami na mednarodne izpite.

Svoje ure rada popestri z različnimi pristopi k poučevanju na način, da tečajnikom nikoli ni dolgčas. Je tudi goreča zagovornica učenja ob glasbi, tako da v ozadju njenih učnih ur skoraj nikoli ne manjka kakšna sonata ali venček komadov za boljše počutje in hitrejše pomnjenje. Tečajniki se pri Lei ogromno naučijo in se hkrati zabavajo.

Lea obožuje vožnjo s kolesom in pohan sir.

Mojca MedvešekVodja učiteljev
Mojca je odgovorna za vodenje izvajanja raznih dejavnosti, kot naprimer dodatno izobraževanje učiteljev. Našim že tako izjemnim učiteljem je v pomoč s strokovnimi nasveti pri njihovem pedagoškem delu in izbiri ustreznih gradiv, prilagojenih vsakemu tečaju posebej.

Po srcu je Posavka, po duši rockerica, ki je svoje poslanstvo in pot kot germanistka našla v predavateljskem poklicu, ki ji predstavlja veselje, izziv, poligon novih znanj, vsebin ter veščin.

Pri delu jo vodi misel, da ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec. Strokovnost predavatelja mora biti podkrepljena s posluhom za sočloveka, z lepo besedo ter spoštljivostjo v vseh fazah učnega procesa.
Jezik je nekaj živega, nekaj, kar raste in diha na vsakem koraku, bogatimo ga z medkulturnostjo, interdisciplinarnostjo, konkretno rabo v vsakdanjih situacijah. Zato z veseljem v klobčič stereotipno suhoparnega pouka nemščine vplete zvrsti umetnosti, literaturo, glasbo, znanost, šport, tehnologijo, zgodovino, kulinariko predvsem pa humor… Saj nas tako jeziki s pogovori o dosežkih, dogodkih, dognanjih, spoznanjih kot lepilo povezujejo v skupnost širom sveta.

Oddajte vaše povpraševanje

Pripravili vam bomo ugodno ponudbo