Poslovna nemščina

V današnjem času obvladanje enega tujega jezika, ponavadi angleščine, ni več dovolj, saj je to že skoraj samoumevno. V ospredje prihajajo drugi tuji jeziki, med katerimi prevladuje predvsem poslovna nemščina, ki pa je vse prej kot priljubljena. Kljub temu je dobro slediti potrebam trga, saj vam bo to prineslo pomembno konkurenčno prednost.

Pri nas bomo poskrbeli, da vam bo učenje nemščine prijetno, saj vas ne bomo zasipali s slovničnimi pravili. Na naših poslovnih tečajih namreč dajemo prednost poslovni komunikaciji. Pravilno komuniciranje je ključno, saj lahko tako naredimo velik vtis na naše poslovne partnerje in učinkovito gradimo zaupanje v poslovnih odnosih.

Poslovna nemščina omogoča vašim zaposlenim možnost za lažje komuniciraje s tujimi partnerji, saj je za uspešno sklepanje poslov pomembno, da poslovne partnerje že na začetku nagovorite v njihovem jeziku.

Nadgradnja znanja tujega jezika pri zaposlenih gradi rast samega podjetja. Znanje tujih jezikov tudi spodbudi motivacijo zaposlenih in prav tako spodbudi večje poslovne uspehe.

Samo poznavanje tujih kultur ni dovolj,  dostikrat so pričakovanja v tujini večja in s tem je tudi potreba po poslovnem izobraževanju tujega jezika vedno večja.

Kaj vključuje poslovna nemščina?

Poslovna nemščina vključuje prilagojeni program vsakemu podjetju posebej, na lokaciji in terminu po vaši izbiri.

Poslovna nemščina je prilagodljiv program pri katerem se boste učili le tisto, kar je za vaše podjetje najbolj koristno. Poučevali pa vas bodo odlični učitelji z večletnimi izkušnjami poučevanja poslovne nemščine.

Poslovna nemščina se izvaja v skupinah, dvojicah ali individualno. Kontaktirajte nas in bomo skupaj našli najboljšo rešitev za vaše podjetje!

Že v nekaj urah boste opremljeni z jezikovnem znanjem, ki vam olajša komunikacijo na naslednjem sestanku ali pri pisanju naslednjega elektronskega sporočila.

Znanje tujih jezikov ima veliko prednosti, ena izmed najbolj pomembnih pa je, da s pravilnim komuniciranjem lahko naredimo velik vtis na naše poslovne partnerje, ter učinkovito gradimo zaupanje v poslovnih odnosih.

Poslovna nemščina omogoča vašim zaposlenim možnost za lažje komuniciranje s tujimi partnerji ali sodelavci iz tujine, saj je za uspešno sklepanje poslov pomembno, da poslovne partnerje že na začetku nagovorite v njihovem jeziku.

Kako blesteti v poslovni komunikaciji z nemško govorečimi partnerji?

  • Poslovna nemščina je nujno potrebna za tekoče sporazumevanje s poslovnimi partnerji in bolj samozavesten nastop.
  • Poslovna nemščina vključuje prilagojeni program željam in potrebam vsakega podjetja posebej in temelji na poslovni konverzaciji za lažjo komunikacijo v poslovnem svetu.
  • Tečaj poslovne nemščine vašim zaposlenim omogoči več znanja in zaupanja vase, večjo delovno učinkovitost in boljše sodelovanje s strankami iz tujine.

Zaradi širitve poslovanja na tuje trge je pomembnost večjezičnega kadra in jezikovnih izobraževanj večja, saj se lahko zaposleni kaj hitro znajdejo v neprijetni situaciji zaradi slabega znanja tujih jezikov.

Poslovna nemščina vas oplemeniti s komunikacijskimi spretnostmi, katerim dajemo ključen pomen na naših tečajih. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo možno rešitev za izobraževanje vašega kadra!

Smo v koraku z najnovejšimi smernicami in zagotavljamo, da vas poslovna nemščina ne bo dolgočasila, še pred koncem ure pa se boste že veselili naslednjega srečanja.

Dandanes je popolnoma samoumevno in skoraj nujno, da imajo zaposleni v podjetju znanje vsaj enega tujega jezika. V poslovnem svetu se večinoma uporablja poslovna angleščina, zato je poslovna nemščina vedno bolj zaželena, če ne celo nujna.

To podjetjem omogoča še uspešnejše sodelovanje s tujimi poslovnimi partnerji. Zato se je veliko podjetij pričelo zavedati, da je potrebno slediti potrebam svetovnih trgov, in se odločajo svojim zaposlenim zagotoviti znanje tujih jezikov.

 

Tečaj poslovne nemščine vam bo omogočil:

– Izboljšali boste svoje poslovno komuniciranje v nemščini.

– Spoznali boste specifično poslovno nemško terminologijo.

– Pridobili praktična znanja in veščine.

– Vaša poslovna nemščina bo tekla bolj gladko, vi pa boste krepili vašo samozavest.

– Osvojili boste poznavanje strokovnega besedišča, pogovorov po telefonu, pravilnega pisanja e-sporočil, itd.

 

Ne glede na to, ali se želite poslovno povezati s tujino ali napredovati v svojem podjetju, je tečaj poslovne nemščine odlična priložnost za izboljšanje vaših jezikovnih sposobnosti. Izboljšajte svoj posel že letos in začnite z izpopolnjevanjem znanja poslovne nemščine!

Izboljšajte jezikovno znanje vaše ekipe in tako pridobite pomembno prednost pri razvoju poslovanja vaše organizacije.

Tipi tečajev

Modul vključuje podrobno obravnavo slovnice, splošnega besedišča, bralno in slušno razumevanje, pisno in ustno sporočanje ter vadenje splošne konverzacije. Ko vas bo naslednjič nekdo vprašal za pot ali vas prosil, da mu priporočite restavracijo v bližini, boste nastopili samozavestno in brez zadržkov!

Modul vključuje obravnavo poslovnega jezika. Program je prilagojen željam in potrebam vsakega podjetja posebej in temelji na vadenju poslovne konverzacije za lažjo komunikacijo v poslovnem svetu. Že v nekaj urah vas opremimo z jezikovnim znanjem, ki ga boste s pridom uporabili na naslednjem sestanku ali med pisanjem elektronskega sporočila!

Prilagojeni programi za direktorje, prodajnike, zaposlene v turizmu, bančnike, finančnike, poslovne sekretarje, pravnike, tehnologe in za druga področja.

Naši jezikovni trenerji vaše zaposlene ustrezno pripravijo na želeni izpit in pridobitev mednarodno priznanih certifikatov Cambridge in Goethe. Izpiti imajo neomejeno dobo veljavnosti in bodo ena skrb manj ob selitvi v tujino ali študijski izmenjavi.

Smo v koraku z najnovejšimi smernicami in zagotavljamo, da se na naših tečajih ne boste dolgočasili, še pred koncem ure pa se boste že veselili naslednjega srečanja.

Dandanes je popolnoma samoumevno, da imajo zaposleni v podjetju znanje vsaj enega tujega jezika. Čeprav se večinoma v poslovnem svetu uporablja angleščina, pa se pojavljajo vedno novi načini poslovanja, s tem pa je tudi potreba po znanju drugih tujih jezikov toliko večja. To podjetjem omogoča še uspešnejše sodelovanje s tujimi poslovnimi partnerji. Zato se je veliko podjetij pričelo zavedati, da je potrebno slediti potrebam svetovnih trgov, in se odločajo svojim zaposlenim zagotoviti znanje tujih jezikov.

Z vpisom v naše poslovne tečaje boste med drugim:

– Izboljšali svoje poslovno komuniciranje v tujem jeziku.

– Spoznali specifično poslovno terminologijo.

– Pridobili praktična znanja in veščine.

– Razvili samozavest v komunikaciji v tujem jeziku.

– Se naučili strokovnega besedišča, pravilnega pisanja e-sporočil in pogovorov po telefonu, kot tudi kulture različnih držav.

Ne glede na to, ali se želite poslovno povezati s tujino ali napredovati v svojem podjetju, so naši tečaji odlična priložnost za izboljšanje vaših jezikovnih sposobnosti. Izboljšajte svoj posel in začnite z izpopolnjevanjem znanja poslovnega tujega jezika!

MNENJA NAŠIH UDELEŽENCEV

Z Jezikovnim inštitutom splošno znanje jezika nadgrajujem s programom poslovne nemščine s poudarkom na konverzaciji in bogatenjem poslovne terminologije.

Način poučevanja, strokovnost, prilagodljivost, odgovornost in predvsem odnos, Didaktum diferencirajo in s tem zagotavljajo nenadomestljivo izkušnjo.

Vsakokrat zabavno, še bolj pa učinkovito. Priporočam zelo!

mag. Dejan Sejdič, Sales Director, JOSEF MANNER d.o.o.

Zelo sem zadovoljna s tečajem poslovne nemščine. Najbolj mi je všeč prilagodljivost učiteljice in poudarek na komunikaciji, kar pri svojem delu najbolj potrebujem.

Urška, Gingerorange prehranska dopolnila

Zelo sem zadovoljna, da ste mi dodelili tako super učiteljico, ki je zelo zanimiva in razgledana. Danes imava spet tečaj in se ga že prav veselim. Pohvale:)!

Tjaša

Z Jezikovnim inštitutom Didaktum in direktorico Veroniko sodelujemo že od samega začetka. Predvsem sta nas navdušili odzivnost in kakovost opravljene storitve. Vedno najdejo rešitve za vse naše želje in potrebe. Zelo, zelo priporočamo!

Tina, STELE TRANS D.O.O.

Zelo raznolik in učinkovit način učenja. Svež pristop v učenju jezikov. Super! Priporočam vsakemu željnemu novega jezikovnega znanja.

I highly recommend as the team are all very professional, accommodating and friendly.

Rachel

Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum sem dobil znanje, ki ga potrebujem pri svojem delu. Zares so se potrudili in prilagodili program mojemu podjetju, hkrati pa so zelo fleksibilni, kar se tiče terminske izvedbe. Toplo priporočam vsem podjetnikom.

Aljaž

Oddajte povpraševanje

Jezikovni tečaji za podjetja