Nudimo poslovno naravnane jezikovne tečaje s programi, ki bodo popolnoma prilagojeni vašemu podjetju.

Prisluhnili vam bomo ter na podlagi vaših želja, potreb in pričakovanj oblikovali program, ki bo docela primeren za vaše podjetje in vaše zaposlene.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

Ponudite vašim zaposlenim uporabno znanje tujega jezika za lažje komuniciranje s tujimi partnerji!

Za sklepanje poslov je še posebej pomembno, da poslovne partnerje nagovorimo v njihovem jeziku.

Tipi tečajev

modul vključuje podrobno obravnavo slovnice, splošnega besedišča, bralno in slušno razumevanje, pisno in ustno sporočanje ter vadenje splošne konverzacije. Ko vas bo naslednjič nekdo vprašal za pot ali vas prosil, da mu priporočite restavracijo v bližini, boste nastopili samozavestno in brez zadržkov!

Modul vključuje obravnavo poslovnega jezika. Program je prilagojen željam in potrebam vsakega podjetja posebej in temelji na vadenju poslovne
konverzacije za lažjo komunikacijo v poslovnem svetu. Že v nekaj urah vas opremimo z jezikovnim znanjem, ki ga boste s pridom uporabili na naslednjem sestanku ali med pisanjem elektronskega sporočila!

Prilagojeni programi za direktorje, prodajnike, zaposlene v turizmu, bančnike, finančnike, poslovne sekretarje, pravnike, tehnologe in za druga področja.

Naši jezikovni trenerji vaše zaposlene ustrezno pripravijo na želeni izpit in pridobitev mednarodno priznanih certifikatov Cambridge in Goethe. Izpiti imajo neomejeno dobo veljavnosti in bodo ena skrb manj ob selitvi v tujino ali študijski izmenjavi.

Mnenja naših udeležencev

Z Jezikovnim inštitutom splošno znanje jezika nadgrajujem s programom poslovne nemščine s poudarkom na konverzaciji in bogatenjem poslovne terminologije.

Način poučevanja, strokovnost, prilagodljivost, odgovornost in predvsem odnos, Didaktum diferencirajo in s tem zagotavljajo nenadomestljivo izkušnjo.

Vsakokrat zabavno, še bolj pa učinkovito. Priporočam zelo!

mag. Dejan Sejdič, Sales Director, JOSEF MANNER d.o.o.

Zelo sem zadovoljna s tečajem poslovne nemščine. Najbolj mi je všeč prilagodljivost učiteljice in poudarek na komunikaciji, kar pri svojem delu najbolj potrebujem.

Urška, Gingerorange prehranska dopolnila

Z Jezikovnim inštitutom Didaktum in direktorico Veroniko sodelujemo že od samega začetka. Predvsem sta nas navdušili odzivnost in kakovost opravljene storitve. Vedno najdejo rešitve za vse naše želje in potrebe. Zelo, zelo priporočamo!

Tina, STELE TRANS D.O.O.

Zelo raznolik in učinkovit način učenja. Svež pristop v učenju jezikov. Super! Priporočam vsakemu željnemu novega jezikovnega znanja.

I highly recommend as the team are all very professional, accommodating and friendly.

Rachel

Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum sem dobil znanje, ki ga potrebujem pri svojem delu. Zares so se potrudili in prilagodili program mojemu podjetju, hkrati pa so zelo fleksibilni, kar se tiče terminske izvedbe. Toplo priporočam vsem podjetnikom.

Aljaž

Oddajte povpraševanje

Jezikovni tečaji za podjetja