Vrste jezikovnih tečajev

V naši ekipi učiteljev smo strastni do jezikovnega izobraževanja, zato z navdušenjem in veseljem prenašamo znanje, saj je poučevanje jezikov naša strast.

Udeležencem na naših jezikovnih tečajih si želimo ponuditi edinstveno izkušnjo učenja tujega jezika, ki temelji na inovativnem in izkustvenem konceptu izobraževanja.

Pri nas so jezikovni tečaji prilagojeni različnim ciljnim skupinam:

JEZIKOVNI TEČAJI ZA ODRASLE

JEZIKOVNI TEČAJI ZA PODJETJA

JEZIKOVNI TEČAJI ZA OTROKE

Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum vam nudimo več vrst tečajev,
med katerimi lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza:

SKUPINSKI TEČAJI >

Namenjeni so tistim, ki jih veseli skupinsko delo, poleg tega pa interakcija z ostalimi udeleženci na tečaju pripomore k hitrejšemu napredku.

INDIVIDUALNI TEČAJI >

Vsakemu tečajniku osebno prilagojen urnik in program, kar zagotavlja najhitrejše doseganje ciljev in napredovanje na višje stopnje.

KONVERZACIJSKI TEČAJI >

So primerni za vse, ki jezik načeloma obvladate (vsaj B1 ali višja stopnja) in bi želeli znanje jezika nadgraditi.

TEČAJI PREKO SPLETA >

V kolikor zaradi časovne stiske nimate možnosti obiskati tečaja osebno, se lahko jezik učite tudi iz domačega naslonjača.

PRIPRAVE NA MEDNARODNE IZPITE >

Gre za ciljno usmerjeno učenje z izkušenimi strokovnjaki. Nudimo možnost priprave na izpit iz angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine, španščine.

INŠTRUKCIJE >

Inštrukcije so namenjene osnovnošolcem, srednješolcem in študentom, ki želijo izboljšati svojo oceno pri tujem jeziku.

Zakaj se učiti tujega jezika

Znanje tujih jezikov vam lahko pomaga pri raziskovanju drugih kultur in spoznavanju novih ljudi.

Učenje tujega jezika lahko izboljša vaše kognitivne sposobnosti in pomaga pri razvoju vašega uma.

Večina ljudi govori več kot en jezik, kar pomeni, da lahko govorjenje tujega jezika izboljša vaše možnosti za mednarodno poslovanje in komunikacijo.

Učenje tujega jezika vam lahko pomaga pri razširitvi vaše karierne poti in pridobivanju novih priložnosti.

Znanje tujega jezika vam lahko omogoči, da lažje potujete in se v tujih državah bolje sporazumevate z lokalnimi prebivalci.

Glede na stopnjo znanja jezika lahko izbirate med stopnjami A1, A2, B1, B2, C1, C2 – pri angleščini in nemščini pa se lahko odločite tudi za konverzacijski tečaj.

Udeležite se jezikovnega tečaja na vam najbližji lokaciji: v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Kopru, ali pa se odločite za spletni tečaj!

Nikoli ni prepozno, da se odločite za pričetek tečaja vašega priljubljenega jezika. Pri nas lahko izbirate kar med 21 različnimi jeziki!

MNENJA NAŠIH UDELEŽENCEV

Z Jezikovnim inštitutom splošno znanje jezika nadgrajujem s programom poslovne nemščine s poudarkom na konverzaciji in bogatenjem poslovne terminologije.

Način poučevanja, strokovnost, prilagodljivost, odgovornost in predvsem odnos, Didaktum diferencirajo in s tem zagotavljajo nenadomestljivo izkušnjo.

Vsakokrat zabavno, še bolj pa učinkovito. Priporočam zelo!

mag. Dejan Sejdič, Sales Director, JOSEF MANNER d.o.o.

Zelo sem zadovoljna s tečajem poslovne nemščine. Najbolj mi je všeč prilagodljivost učiteljice in poudarek na komunikaciji, kar pri svojem delu najbolj potrebujem.

Urška, Gingerorange prehranska dopolnila

Zelo sem zadovoljna, da ste mi dodelili tako super učiteljico, ki je zelo zanimiva in razgledana. Danes imava spet tečaj in se ga že prav veselim. Pohvale:)!

Tjaša

Z Jezikovnim inštitutom Didaktum in direktorico Veroniko sodelujemo že od samega začetka. Predvsem sta nas navdušili odzivnost in kakovost opravljene storitve. Vedno najdejo rešitve za vse naše želje in potrebe. Zelo, zelo priporočamo!

Tina, STELE TRANS D.O.O.

Zelo raznolik in učinkovit način učenja. Svež pristop v učenju jezikov. Super! Priporočam vsakemu željnemu novega jezikovnega znanja.

I highly recommend as the team are all very professional, accommodating and friendly.

Rachel

Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum sem dobil znanje, ki ga potrebujem pri svojem delu. Zares so se potrudili in prilagodili program mojemu podjetju, hkrati pa so zelo fleksibilni, kar se tiče terminske izvedbe. Toplo priporočam vsem podjetnikom.

Aljaž

Oddajte povpraševanje

Jezikovni tečaji