Pri poplavi jezikovnih šol je izredno težko izbrati tisto pravo, ki vam bo pisana na kožo.

Za vas smo izbrali 5 najpogosteje postavljenih vprašanj s strani naših bodočih tečajnikov. Eno izmed največkrat postavljenih vprašanj zanimivo ni bilo niti vezano na sam tečaj ? to je bilo: ‘’Ali je pred učilnicami Jezikovnega inštituta Didaktum parkirišče in ali je plačljivo?’’

Pred vsemi našimi učilnicami so parkirišča in to BREZPLAČNA!

Vprašanje #2 ‘’Kako velike so skupine?’’

Naše tečajnike je zanimalo tudi, kako velike so skupine na naših tečajih. Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum se zavedamo, da večje število tečajnikov pomeni manj možnosti, da se učitelj/ica lahko posveča vsakemu posamezniku, ko le-ta to potrebuje. Verjetno se je večina v osnovni ali srednji šoli znašla v situaciji, ko mu je neka snov delala preglavice in bi potrebovali le nekaj minut učiteljevega časa, vendar zaradi prepolnega razreda to ni bilo mogoče. Zato ste porabili veliko časa, morda tudi  denarja za inštrukcije, da ste prišli zadevi do dna. Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum se tega še kako dobro zavedamo, zato stremimo k manjšim skupinam na naših tečajih. V naših skupinah je prisotnih največ 10 udeležencev.

Vprašanje #3 ‘’Koliko so vaši učitelji/ce izkušeni?’’

Reference učiteljev so prav tako izrednega pomena. Koliko znanja boste odnesli od tečaja je v veliki meri odvisno tudi od izkušenosti učiteljev/ic. Naši učitelji/ce skrbijo, da ure niso dolgočasne ter skozi različne sodobne učne pristope stremijo k temu, da tečajniki od naših učnih ur odnesejo čim več znanja.

Vprašanje #4 ‘’Kakšna je cena tečaja?’’

Seveda ne moremo tudi mimo cene. Dragi jezikovni tečaji še ne prinesejo tudi kvalitete. Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum vam zato svetujemo, da si najprej odgovorite na zgornja vprašanja. Če ste z odgovori zadovljni, si precej zožite seznam šol. Pri nas boste našli ugodne jezikovne tečaje, ki so dostopni vsakomur. Ponujamo tako skupinske kot individualne tečaje za posameznike, kot tudi za podjetja. Poleg tečajev pa izvajamo tudi inštrukcije, priprave na maturo ter prevajalske storitve.

Vprašanje #5 ‘’Lokacija.’’

Zgoraj podani odgovori so seveda veliko pomembnejši od lokacije, saj bi za dober tečaj hodili tudi kilometer peš. Kljub temu pa je lokacija izvedbe tečajev, torej bljižina postajališč mestnega avtobusa le še dodatna kljukica na vašem pro et contra seznamu. Preverite lokacije učilnic Jezikovnega inštituta Didaktum na povezavi https://www.didaktum.si/lokacije-tecajev/ in videli boste, da so vse naše učilnice v neposredni bližini postajališč.