Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum smo specializirani za organizacijo jezikovnega izobraževanja v podjetjih. Vodja poslovnega programa je naša Veronika Zajc , ki že 8. leto organizira jezikovne tečaje za največja slovenska podjetja. V tem času je organizirala tečaje v PREKO 200 podjetjih, fakultetah, bolnišnicah, ministstvih po vsej Sloveniji!

Kaj je ključ do zaupanja?

Pred pričetkom tečajev vsakemu podjetju prisluhnemo ter na podlagi želja, potreb in pričakovanj oblikujemo program, ki je docela primeren za podjetje in zaposlene na način, da slednji od tečaja odnesejo kar največ UPORABNEGA znanja. Pri nas torej NE posvečamo pozornosti suhoparnemu podajanju slovnice, temveč SPODBUJAMO KOMUNIKACIJO! Imamo lastno bazo poslovnih gradiv. Učenje izključno z učbeniki pri nas odpade!

Ker se pri Jezikovnem inštitutu Didaktum trudimo podjetjem ponuditi poslovno naravnane jezikovne tečaje s programi, ki so popolnoma prilagojeni vsakemu podjetju, se podjetja tudi rada vračajo. Poleg tega tečaje na podjetjih izvajajo USPOSOBLJENI UČITELJI, ki imajo bogate izkušnje s poučevanjem poslovnega jezika. Na ta način naši naročniki dobijo jezikovne tečaje NAJVIŠJE KVALITETE.

Naša ponudba zajema:

  • kot že omenjeno, prilagojena gradiva željam in potrebam vsakega podjetja,
  • izvedbo tečajev po želenem urniku podjetja,
  • izvedbo tečajev na lokaciji podjetja ali preko spleta – po dogovoru,
  • predhodno testiranje predznanja kandidatov z brezplačnim spletnim vprašalnikom,
  • končno preverjanje znanja,
  • certifikate za udeležence ob zaključku tečaja.

Tudi vašemu podjetju bomo z veseljem pomagali do novih jezikovnih znanj v poslovnem svetu. Pišite nam ali nas pokličite:

?info@didaktum.si  I  ?041 705 969

Se veselimo skupnega učenja! ?